bus auto fiets
Menu

Bekijk de prachtige uitzichten vanuit LOYD

Ieder gebouw en appartement van LOYD heeft zijn eigen unieke uitzicht. Bekijk hieronder met de 360-graden beelden de bijzondere uitzichten vanuit verschillende appartementen.

Jouw nieuwe uitzicht bekijken?

Robie House

Robie House is met 6 verdiepingen het grootste en hoogste gebouw van LOYD. Je hebt volop keuze qua uitzicht: van de prachtige kersenboomgaard, het groene Fort Beneden Lent tot aan de Waal en de Nijmeegse binnenstad waar je vanuit de appartementen op de bovenste etage op uitkijkt.

Naar de 360-graden beelden van

Robie House

Jouw nieuwe uitzicht bekijken?

Fallingwater

Het gebouw Fallingwater bestaat uit 20 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. Dit gebouw bevindt zich aan de zijde van Fort Beneden Lent en je kijkt aan deze kant dan ook uit over deze bijzondere en groene plek. Je kunt ook kiezen voor een uitzicht op de bijzondere binnentuin. Vanaf de hoger gelegen appartementen kijk je fraai uit op de Waal.

Naar de 360-graden beelden van

Fallingwater

Geniet van het uitzicht

Guggenheim

Guggenheim bevindt zich het dichtst bij de Waal en de appartementen aan deze zijde hebben vanaf de tweede verdieping dan ook een prachtig uitzicht over de Waal, richting het oude stadscentrum van Nijmegen. Je kunt ook kiezen voor uitzicht op de groene binnentuin of het gebied van de Waalsprong.

Naar de 360-beelden van

Guggenheim
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bouw gestart!

Bouw gestart!

De bouw van LOYD is gestart! Met de realisatie van de gebouwen Guggenheim, Fallingwater en Robie House komen er 78 prachtige en luxe appartementen bij in de Waalsprong...

Lees verder