bus auto fiets
Menu

Architectonische parels

Zoals de architectuur van Frank Lloyd Wright de toeschouwer imponeert, zo zullen ook de gebouwen van LOYD het landschap sieren als ware parels. Wie vanaf de Nijmeegse bruggen of de dijk naar LOYD kijkt, raakt verwonderd door de prachtige architectuur.

Architect Roemer Pierik

Rust en elegantie

Wonen in LOYD betekent wonen midden in de natuur. Dat zie je ook terug in de architectuur van de drie gebouwen die trapsgewijs verspringen. Door de lange horizontale lijnen sluit het complex aan bij de uitgestrektheid van het Nijmeegse landschap. Architectuur anno nu, met modern design en een hoogwaardige afwerking.

LOYD kenmerkt zich door rust en elegantie. De appartementen hebben een grote indelingsvrijheid en een hoog wooncomfort. Uniek is ook hoe architectuur en landschap optimaal samenkomen. Een natuurrijk landschap, ingezaaid met wilde bloemen en beplant met fuitbomen, meandert tussen de drie gebouwen.

Interieurarchitect Bob Romijnders

Het interieur van LOYD

Kies je voor LOYD, dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig afgewerkt appartement. Voor een optimale indeling van de appartementen hebben we een deskundige en ervaren interieurarchitect in de hand genomen. Hij ontwerpt de 13 exclusieve en zeer riante penthouses van LOYD. Bekijk hier de andere prachtige projecten waarbij hij betrokken is geweest.

Ook bij de overige appartementen van LOYD kijkt en denkt de interieurarchitect mee over de optimale indeling. Het resultaat: appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Ontworpen en ingedeeld om jou iedere dag weer een onovertroffen woonervaring te bieden. Om jou de unieke kans te bieden om luxe en ‘op niveau’ te wonen in de Waalsprong.

Handschets voor de penthouses van LOYD

Naast-elkaar.jpg

Jouw wensen werkelijkheid

Alles is er bij LOYD op gericht om jouw woongenot te optimaliseren. Kies jij voor een appartement van LOYD, dan bieden we je inspraakmogelijkheden met betrekking tot de indeling en (af)bouw van jouw appartement. Wil je een kamer vergroten, of juist kamers samenvoegen voor een riante master bedroom? In gezamenlijk overleg zijn veel zaken aan te passen aan jouw woonwensen.

Landschapsarchitect Marnix Vink

Kleurrijke binnentuin

In het hart van Loyd bevindt zich straks de kleurrijk binnentuin. Deze binnentuin met wilde bloemen en vruchtdragende bomen vergroot niet alleen het woongenot van de bewoners, maar stimuleert ook de biodiversiteit. De prachtige binnentuin verrijkt het natuurgevoel en vormt een mooi contrast met de moderne bouwstijl van LOYD. 

Vanaf de grote lounge balkons beleef je de kleuren en geuren van de binnentuin optimaal. Bijzonder: de binnentuin wordt aangelegd op de dak van de parkeergarage. Vanuit de parkeergarage hebben bewoners van LOYD direct toegang tot de binnentuin. In de parkeergarage bevindt zich een kleine patiotuin, waar een prachtige volwassen boom geplant zal worden.

Meer over de

locatie van LOYD
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog maar 4 appartementen beschikbaar!

Nog maar 4 appartementen beschikbaar!

De bouw van de 3 gebouwen van LOYD is gestart en ook de verkoop loopt goed, er zijn nog maar 4 appartementen beschikbaar. Mis je kans dus niet en schrijf je snel in!

Naar het woningaanbod