bus auto fiets
Menu

Beschikbare appartementen van LOYD!

Hieronder zie je de nog beschikbare appartementen van LOYD. Klik eenvoudig door naar het appartement waar je meer over wilt weten en bekijk de kenmerken, brochures, sfeerplattegrond en verkooptekening. Enthousiast? Geef dan via de button ‘Geef het door’ jouw interesse door. Een van onze LOYD-klantmanagers neemt dan vrijblijvend contact met je op over misschien wel jouw nieuwe droomappartement!

Uitzicht op het park

Wonen in Robie House

Robie House is het grootste en hoogste gebouw van LOYD, bestaande uit 43 appartementen die zijn verdeeld over 6 verdiepingen. Robie House bevindt zich aan de zijde van de oude kersenboomgaard, hét toekomstige centrale park van het Hof van Holland. De noordzijde van het gebouw is gelegen direct aan de watersingel, volledig georiënteerd op de boomgaard. Hier beleef je straks de seizoenen van het prachtige park. De appartementen aan de zuidzijde van het gebouw zijn georiënteerd op de prachtige, exclusieve binnentuin. De appartementen op de bovenste etages kijken over de gebouwen Fallingwater en Guggenheim weids uit richting de Waal.

Wonen in Fallingwater

Fallingwater bestaat uit 20 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. Dit gebouw bevindt zich aan de zijde van Fort Beneden Lent en je kijkt aan deze kant dan ook uit over deze bijzondere en groene plek. Aan de andere zijde heb je een fraai uitzicht op de Waal en de Oversteek of de exclusieve binnentuin. Alle balkons zijn tweezijdig georiënteerd en door de grote hoekramen laat jij je iedere dag weer betoveren door het licht in jouw zonnige woonkamer.

Wonen in Guggenheim

Guggenheim bestaat uit 15 appartementen en is het laagste gebouw van LOYD. Het bevindt zich het dichtst bij de glooiende Oosterhoutsedijk en de appartementen aan deze zijde hebben vanaf de tweede verdieping dan ook een prachtig uitzicht over de Waal, richting het oude stadscentrum van Nijmegen.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Start bouw gegarandeerd!

Start bouw gegarandeerd!

De verkoop van LOYD loopt goed door: ruim 75% van de appartementen is inmiddels verkocht of staat onder optie. Goed nieuws, want dat betekent dat we kunnen toewerken naar de voorbereidingen van de start bouw...

Lees verder