bus auto fiets
Menu

Hoe ziet jouw nieuwe appartement eruit?

Bij het kopen van een nieuwbouwappartement is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen en appartementen nu gasloos gebouwd. Zo ook LOYD. In LOYD wordt gebruik gemaakt van stadswarmte. Daarnaast wordt LOYD ook voorzien van zonnepanelen.

Badkamer

Kies je voor LOYD, dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige afwerking, met een luxe badkamer van Villeroy & Boch. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je appartement  en toont je wat er nog meer mogelijk is. Speciaal voor LOYD zijn er wand- en vloertegels geselecteerd die perfect aansluiten bij de luxueuze uitstraling van het project en de wens van uit de huidige markt. Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. 

Voel in LIV de structuur van de tegels en neem plaats voor je nieuwe spiegel. Wil je een design radiator? Dubbele wastafel? Die prachtige regendouche om iedere ochtend van te genieten? In LIV doe je volop inspiratie op en krijg je een beter gevoel bij alle mogelijkheden voor je badkamer. 

In de stijlappartementen in LIV kun je als koper door de verschillende badkamers lopen en ervaren wat het beste bij jou past. Deze stijl is vervolgens handig te combineren met de keukenstijl, zodat je eenheid creëert in je nieuwe appartement. De sanitair adviseur voorziet je van advies op maat. 

Bekijk de sanitairbrochure op

de downloadpagina

Keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop bij LIV door de verschillende keuzes in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes voor je doen. 

Voor alle appartementen van LOYD is een SieMatic keuken ontworpen die perfect past in de setting en voorzien is van alle moderne gemakken en luxe inbouwapparatuur. De lades en deuren in de keuken zijn voorzien van een geïntegreerd dempingssysteem, zodat deze geruisloos sluiten. 

Ervaar je nieuwe keuken

Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. De keukenadviseur vertelt je graag over de mogelijkheden. Ook kun je de keukenbrochure meenemen, met tal van voorbeelden die je zullen inspireren. 

Bekijk de keukenbrochure op

de downloadpagina

OPTIONEEL

Taatsdeuren

Een stalen binnendeur  is een prachtig stijlelement in jouw appartement. Stalen deuren laten veel licht toe, terwijl het tegelijkertijd wel mogelijk is om ruimtes af te sluiten. Voor het project LOYD zijn de deuren van De Rooy mogelijk. Deze zijn optioneel en worden dus niet standaard geleverd in de appartementen.

Ben je op zoek naar een unieke eyecatcher? Dan kun je de stalen deuren ook laten coaten met brons, tin of messing. De Rooy maakt daarbij gebruik van zuivere en pure materialen die gepatineerd worden. Deze deuren hebben een levendige uitstraling en een perfecte afwerking. Ook kun je ervoor kiezen om exclusieve lederen panelen toe te voegen aan de deuren.

De stalen taatsdeuren van De Rooy zijn voorzien van het FritsJurgens draaimechanisme. FritsJurgens heeft maar één doel: het ontwerpen en produceren van de perfecte scharnier voor de perfecte deur – de taatsdeur. Het systeem is ontworpen om lang van te genieten: stijlvol, tijdloos en onderhoudsvrij. Een taatsdeur van De Rooy heeft slechts enkele schroeven nodig voor de montage. Hierdoor zijn er geen grote gaten en bouwkundige aanpassingen nodig.

parkeergarage - 1170.jpg

Parkeren en berging

Op de plattegrond van de begane grond hiernaast zie je de indeling van de parkeergarage, waar voor ieder appartement één of twee eigen parkeerplaatsen en een handige berging beschikbaar is. Zo blijft het uitzicht en de omgeving mooi groen. Vanuit de parkeergarage heb je direct toegang tot de 3 woongebouwen en de binnentuin.

Naast de parkeerplaatsen zijn er 2 algemene fietsenstallingen voor in totaal 78 fietsen. Ook zijn er optioneel laadpunten voor elektrische auto's mogelijk. 

Nieuwsgierig?

Meer over het project
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bouw gestart!

Bouw gestart!

De bouw van LOYD is gestart! Met de realisatie van de gebouwen Guggenheim, Fallingwater en Robie House komen er 78 prachtige en luxe appartementen bij in de Waalsprong...

Lees verder