bus auto fiets
Menu

Zekerheid over je hypotheek

Een woning kopen is niet altijd even makkelijk. Daarom kun je bij hypotheekadviseurs een zogenoemde ‘hypotheekbelofte’ aanvragen, zodat je vooraf al weet tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen.

Vooraf zekerheid

met een hypotheekbelofte

Je kunt kiezen voor de hypotheekadviseur van jouw voorkeur, dit heeft geen invloed op jouw kansen bij de woningtoewijzing. Stuur je een hypotheekbelofte mee bij je inschrijving, dan kan dit je kans vergroten bij de toewijzing van de woningen. Het is dan namelijk duidelijk dat jij de woning echt kunt bekostigen.

Een voorbeeld van een hypotheekbelofte is de Financierings Belofte van LIV Hypotheken. Op basis van je persoonlijke situatie krijg je een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Extra voordeel: LIV kent alle details van het project LOYD . Zij kunnen je dus optimaal adviseren in het hele traject.

LIV Hypotheken - Teamfoto.jpg

Een helder proces

Door bij je inschrijving de hypotheekbelofte van een hypotheekadviseur van jouw keuze mee te sturen, vergroot je dus jouw kansen bij de uiteindelijke woningtoewijzing omdat duidelijk is dat jij de woning kunt bekostigen.

Heb je een woning toegekend gekregen? Gefeliciteerd! De makelaar neemt dan samen met jou alle verkoopstukken door en beantwoordt al je vragen. Na het tekenen van de koopovereenkomst heb je doorgaans acht weken de tijd om je hypotheek helemaal in orde te maken. Dit kan bijvoorbeeld rechtstreeks met je bank of via een onafhankelijke hypotheekadviseur zoals LIV Hypotheken.

Via de button hieronder lees je meer over LIV Hypotheken en kun je een vrijblijvend gesprek en een hypotheekbelofte aanvragen. Hiernaast zie je het ervaren team van LIV Hypotheken dat jou graag van dienst is!

Vraag een gesprek aan

Meer over

LIV Hypotheken
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe