bus auto fiets

Het interieur van LOYD

Voor optimaal ingedeelde appartementen, waar je iedere dag weer volop geniet, werken we onder meer samen met een deskundige interieurarchitect.

Kies je voor LOYD, dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig afgewerkt appartement. Voor een optimale indeling van de appartementen hebben we een deskundige en ervaren interieurarchitect in de hand genomen. Hij ontwerpt de 13 exclusieve en zeer riante penthouses van LOYD. Bekijk hier de andere prachtige projecten waarbij hij betrokken is geweest.

Ook bij de overige appartementen van LOYD kijkt en denkt de interieurarchitect mee over de optimale indeling. Het resultaat: appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Ontworpen en ingedeeld om jou iedere dag weer een onovertroffen woonervaring te bieden. Om jou de unieke kans te bieden om luxe en ‘op niveau’ te wonen in de Waalsprong.

Handschets voor de penthouses van LOYD

Jouw wensen werkelijkheid

Jouw wensen werkelijkheid

Alles is er bij LOYD op gericht om jouw woongenot te optimaliseren. Kies jij voor een appartement van LOYD, dan bieden we je inspraakmogelijkheden met betrekking tot de indeling en (af)bouw van jouw appartement. Wil je een kamer vergroten, of juist kamers samenvoegen voor een riante master bedroom? In gezamenlijk overleg zijn veel zaken aan te passen aan jouw woonwensen.

Meer over de

locatie van LOYD
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe