bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele status LOYD | Naamswijziging

20 december 2022

In dit bericht lees je over de actuele status van LOYD en over onze aanstaande naamswijziging.

Bouw op schema, alle appartementen verkocht of onder optie
De bouw van de 3 LOYD-complexen ligt nog steeds mooi op schema! Afgelopen zaterdag konden de toekomstige bewoners tijdens een kijkmoment op de bouwplaats hun appartementen in wording bewonderen. De komende periode wordt er verder gewerkt aan de gevels, balkons, binnenwanden en vloeren.

Alle appartementen van LOYD zijn verkocht of staan onder optie (dit geldt voor bouwnummer 11 en 68 op de tweede verdieping en voor bouwnummer 72 op de derde verdieping). Voor de appartementen onder optie is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst. Naar verwachting worden de appartementen opgeleverd vanaf het 3e kwartaal van 2023!

Naamsverandering: KlokGroep wordt Van de Klok
Er komt een naamsverandering aan binnen onze organisatie. Voor jou heeft dit geen gevolgen, maar we informeren je er graag over. Vanaf 1 januari 2023 zal de naam van onze moedermaatschappij KlokHolding veranderen in KlokGroep. Onze Nijmeegse dochtervestiging draagt nu de naam KlokGroep. Dit betekent dus dat wij ook een nieuwe naam krijgen: het huidige KlokGroep gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam Van de Klok. Wil je meer weten over deze wijzigingen, klik dan op onderstaande button.

Meer over onze naamswijziging
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe