bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de nieuwe 360-graden beelden!

4 november 2021

Benieuwd naar het prachtige uitzicht vanuit de LOYD-appartementen? Bekijk dan de nieuwe 360-graden beelden die nu online staan!

Zo kun je alvast rondkijken in de luxe appartementen en krijg je een voorproefje van het prachtige uitzicht op het toekomstige stadspark.

De nog beschikbare appartementen staan nu overzichtelijk online weergegeven. Dus wil jij straks in één van de mooiste appartementen van Nijmegen-Noord wonen, lees dan verder.

Nieuwe 360-graden impressies
De 360-graden impressies geven je een blik op de LOYD-gebouwen. Klik je op één van de bouwnummers, dan zie je het appartement van binnen en kun je rondkijken vanaf het riante balkon. Zie jij jezelf al iedere dag genieten van het uitzicht op de binnentuin of de kersenboomgaard die zal worden omgetoverd tot stadspark?

Overzicht beschikbare appartementen
Op deze nieuwe pagina zie je per LOYD-gebouw – Robie House, Fallingwater en Guggenheim – in één oogopslag de beschikbare appartementen. Klik je op een appartement, dan zie je de ligging, omschrijving en kenmerken. Ook kun je de sfeerplattegrond, sanitair- en keukenbrochure en verkooptekening bekijken. Enthousiast? Geef dan via de button bovenaan de pagina jouw interesse door. We nemen dan vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de beschikbare appartementen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe