bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de nieuwe interieurimpressies!

18 maart 2021

Met gepaste trots kunnen we de nieuwe interieurimpressies van LOYD met je delen.

Zo krijg je in aanloop naar de start van de verkoop begin april een steeds beter beeld van de 78 prachtige appartementen waarop jij je binnenkort kunt gaan inschrijven. Zie jij jezelf al heerlijk wonen in één van de gebouwen Guggenheim, Fallingwater of Robie House?

Riant wonen met een uniek uitzicht
De bovenstaande nieuwe impressies geven een goed beeld van de ruimtelijke opzet van de appartementen, met grote raampartijen, riante balkons en een hoogwaardige afwerking. Op iedere verdieping heb je een ander uitzicht, dat altijd even prachtig is: op de bloemrijke binnentuin met wilde bloemen en fruitbomen, op de skyline van Nijmegen of over het uitgestrekte landschap van de Waalsprong.

Volgende week nieuwe beelden
Volgende week kunnen we de nieuwe exterieurbeelden van LOYD met je delen, waarop je de bijzondere architectuur van de gebouwen ziet. Ook ontvang je een sneakpreview van één van de QR-codes waarmee je de appartementen en het bijzondere uitzicht kunt ervaren. Wie weet is dit het uitzicht waar jij straks als toekomstige bewoner van LOYD iedere dag weer volop van geniet!

Meer over LOYD
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe