bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De nieuwe exterieurbeelden van LOYD

26 maart 2021

Het is bijna zover: we kunnen aanstaande dinsdag - 30 maart - bekendmaken wanneer de luxe appartementen van LOYD in verkoop gaan. In de tussentijd kun je genieten van de prachtige nieuwe exterieurbeelden.

Nieuwe exterieurbeelden
Op de nieuwe exterieurbeelden hierboven zie je de aspecten terug die LOYD een project uit duizenden maken: van de bijzondere architectuur en de verhoogde ligging op de terp tot de prachtige binnentuin waar je als bewoner iedere dag weer van kunt genieten. Zie jij jezelf al heerlijk wonen op deze unieke plek in de Waalsprong?

QR-codes
Vanuit onze modellen hebben we het mogelijk gemaakt om via je mobiele telefoon voor een aantal appartementen een idee te krijgen van het uitzicht vanuit een bepaald punt in de ruimte. Hieronder delen we vast één QR-code als sneakpreview, namelijk bouwnummer 42, gelegen op de zesde verdieping van woongebouw Robie House. Scan de QR-code met je mobiele telefoon*.

* Mogelijk werkt deze functie op sommige Android telefoons (zoals Samsung en Huawei) niet goed met de standaard browser. Dit kan worden opgelost door in de App-store de Firefox browser te downloaden, in de browser op de zoekbalk te klikken en bij de zoekbalk de optie 'Scannen' te gebruiken.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe