bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Kom zaterdag 1 oktober kijken bij LOYD!

22 september 2022

Op zaterdag 1 oktober kun je tijdens de Open Huizen Dag een kijkje nemen bij misschien wel jouw toekomstige prachtige woonplek in de Waalsprong!

Met nog 2 beschikbare appartementen (bouwnummer 11 en 72) en 1 appartement onder optie (bouwnummer 68) is LOYD bijna volledig verkocht.

Zie jij jezelf vanaf zomer 2023 wonen in één van de laatste appartementen van LOYD, dan hebben we goed nieuws: op zaterdag 1 oktober kun je tijdens de Open Huizen Dag een kijkje nemen bij misschien wel jouw toekomstige prachtige woonplek in de Waalsprong!

Open Huizen Dag: eenvoudig en vrijblijvend bezichtigen
Op 1 oktober is de populaire Open Huizen Dag na 2 jaar afwezigheid weer terug van weggeweest. Deze dag – georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) – biedt woningzoekers de mogelijkheid om zich te oriënteren op te koop staande woningen.

Wil jij met eigen ogen de bijzondere locatie van LOYD en mogelijk jouw toekomstige appartement komen bekijken? Mis deze kans dan niet en laat via deze link je gegevens achter. De makelaar – Hans Janssen – neemt vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen voor 1 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur. Tijdens de afspraak op de LOYD-locatie word je ontvangen door een medewerker van Hans Janssen. Zij laten je de locatie en de appartementen in aanbouw zien en beantwoorden graag al jouw vragen. Ook krijg je een flyer met informatie over de beschikbare appartementen. Handig om thuis op je gemak door te nemen.

Laat je gegevens achter en kom langs bij LOYD!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe