bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

LOYD is in verkoop!

8 april 2021

Het is zover: de prachtige appartementen van LOYD zijn in verkoop!

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in de Waalsprong, waar je iedere dag volop geniet van luxe, comfort en een oogverblindend uitzicht? De interesse in de appartementen is groot, dus mis je kans niet en schrijf je snel in!

Zo schrijf jij je in
Op de aanbodpagina vind je alle informatie over de appartementen en kun je jouw favoriete appartement(en) bepalen. Om je hierop in te schrijven, log je in op je persoonlijke accountomgeving. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen en ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

De inschrijfperiode loopt tot zondag 18 april om 23.59 uur. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Aanvullend op de informatie op de aanbodpagina kun je via de downloadpagina de (sfeer)brochure, de keuken- en sanitairbrochure, verkooptekeningen, prijslijst en technische omschrijvingen downloaden. Op deze pagina lees je meer over het inschrijfproces.

De toewijzing
Na sluiting van de inschrijfperiode worden de appartementen toegewezen. Is er een appartement aan jou toegewezen, dan word je uitgenodigd voor de digitale optantenavond op donderdag 29 april. Hier ontvang je informatie over het verdere verkoopproces en heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Mocht er helaas (nog) geen appartement aan jou zijn toegewezen, dan sta je automatisch op de reservelijst voor het appartement of de appartementen van jouw voorkeur.

Vragen?
Heb je vragen, dan staan de makelaars en de LOYD-klantmanagers je graag te woord. De LOYD-klantmanagers fungeren voor de kopers bij LOYD als eerste aanspreekpunt. Zij kennen alle details van het project en kunnen je direct doorzetten naar de juiste persoon. Als koper ben je zo verzekerd van uitstekende service en het gemak van één vast aanspreekpunt gedurende het hele proces. Op de contactpagina vind je de contactgegevens. Je kunt via deze pagina ook contact opnemen via het contactformulier of je vraag stellen via de 'Mijn chat'-functie in je accountomgeving.

Bekijk het aanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe