bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe 360-graden beelden LOYD

1 juni 2021

De verkoop van LOYD loop goed door: de makelaars zijn druk met het inplannen van tekenafspraken met de gelukkige kopers!

Enkele appartementen zijn weer beschikbaar gekomen, wat betekent dat er op elke verdieping nog één of enkele appartementen te koop zijn.

Beschikbare appartementen
Bekijk hier de beschikbare appartementen. Heb je interesse in één of meerdere appartementen? Dit kun je doorgeven via je accountomgeving of door contact op te nemen met de LOYD-klantmanagers via telefoonnummer +31 24 679 0920

Bekijk de prachtige uitzichten vanuit LOYD
Ieder gebouw en appartement van LOYD heeft zijn eigen unieke uitzicht. Vanuit onze modellen is het mogelijk om met nieuwe 360-graden beelden een globale indruk te krijgen van de bijzondere uitzichten vanuit verschillende appartementen. Bekijk de 360-graden beelden vanuit de appartementen in:

Gastvrije Waaldijk
Woon jij straks in een luxe appartement van LOYD, dan biedt de nabijgelegen Waaldijk je volop mogelijkheden voor heerlijke fietstochten. Lees in dit artikel over de plannen om de komende jaren een 'Gastvrije Waaldijk' te ontwikkelen of bekijk de video over de plannen om dit prachtige gebied langs de Waal nóg aantrekkelijker te maken.

Bekijk de appartementen van LOYD
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe