bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe dronebeelden | Nog 1 appartement beschikbaar

1 november 2022

Op de bouwplaats van LOYD worden flinke stappen gezet. Onlangs hebben we de vorderingen vastgelegd met enkele dronefoto’s!

Ook de verkoop loopt nog steeds door: er is nog 1 appartement beschikbaar, waar je hieronder meer over leest.

Prachtig groen wonen
Op de dronefoto’s hierboven zie je hoe de 3 LOYD-complexen steeds meer vorm krijgen. De komende periode worden de aluminium buitenkozijnen inclusief beglazing geplaatst. Zodra de buitenkozijnen van de bovenste verdieping zijn aangebracht, kan in december worden gestart met de montage van de balkonranden en de bamboe gevelbekleding.

Naast de LOYD-complexen komen op de dronebeelden ook de groene omgeving en de nabijgelegen (Spiegel)waal mooi naar voren. Gecombineerd met de binnentuin die tussen de complexen wordt aangelegd, kunnen toekomstige bewoners straks volop genieten van de natuur! Ook de Waalbrug – die je binnen 10 minuten in hartje Nijmegen brengt – is te zien op de beelden.


Impressie binnentuin

Laatste kans: nog 1 appartement beschikbaar
Op dit moment is er nog 1 appartement beschikbaar: bouwnummer 11. Dit ruime appartement met maar liefst 136 m2 woonoppervlak is voorzien van grote raampartijen en beschikt over een ruime woonkamer / open keuken die is uitgebreid met een handige semi-afgesloten ruimte. Creëer hier bijvoorbeeld een fijne werkruimte of gezellige lees- of loungehoek. Het riante balkon van 36 m2 kijkt weids uit op de kersenboomgaard, die in de toekomst zal worden omgetoverd tot een prachtig stadspark!

Interesse? Geef het door
Wil jij telefonisch of via mail meer informatie ontvangen over de laatste appartementen van LOYD, dan kun je dit via deze pagina doorgeven. Je kunt ook contact opnemen met een LOYD-klantmanager via 024 679 0920 of loyd@livwonen.nl.

Naar het nog beschikbare appartement
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe