bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe impressies + actuele planning

22 december 2020

Nu het nieuwe jaar dichterbij komt, willen we je alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2021 toewensen. Om de feestdagen goed te beginnen, hebben we nieuwe impressies online gezet waarop het prachtige ontwerp van LOYD is te zien. Daarnaast kunnen we meer informatie met je delen over de locatie en start verkoop van LOYD.

Start verkoop in maart
Naar verwachting gaan de appartementen van LOYD eind maart 2021 in verkoop. Naarmate dit moment dichterbij komt, zullen we meer informatie over de appartementen en het verkoopproces met je delen. Bekijk in de tussentijd de nieuwe videobeelden hierboven, waarin projectontwikkelaar Tim Broekhuis zichzelf voorstelt en je meer vertelt over de unieke locatie van LOYD, met rust, natuur én het stadsleven binnen handbereik.

Nieuwe beelden
LOYD zal ieder seizoen weer opvallen en doen verbazen door zijn betoverende ontwerp en prachtige ligging in het open landschap. Ervaar op de nieuwe impressies bijvoorbeeld hoe LOYD eruitziet in de lente wanneer alles in bloei staat, of wanneer er in de winter een laag sneeuw ligt.

Fijne feestdagen
We willen je – ondanks de huidige maatregelen en beperkingen – fijne feestdagen en alle goeds voor 2021 wensen!

Bekijk de nieuwe impressies van LOYD!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe