bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe interieurimpressies LOYD

7 januari 2021

Allereerst willen we je een gezond en voorspoedig 2021 toewensen. We beginnen dit nieuwe jaar goed met 2 nieuwe interieurimpressies van de prachtige appartementen van LOYD.

Over de impressies
Zie jij jezelf al heerlijk luxe wonen in LOYD? De impressies hierboven tonen de riante woonkamers met hoge plafonds en grote raampartijen, die feilloos woongenot bieden aan iedereen die graag baadt in rust en ruimte. Het unieke uitzicht over de skyline van Nijmegen maakt het plaatje af.

Start verkoop nadert
De komende periode werken we toe naar de start verkoop van de 78 appartementen, naar verwachting in maart. Naarmate de verkoop nadert, zullen we steeds meer informatie over de appartementen en het inschrijfproces met je kunnen delen. Dit zal onder meer gebeuren via een webinar, waarbij de projectontwikkelaar, makelaar en architect vertellen over dit bijzondere project. Ben je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je nog een link waarmee jij je kunt aanmelden voor deze webinar, die naar verwachting eind januari plaats zal vinden.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe