bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog enkele appartementen beschikbaar

22 april 2021

De inschrijfperiode voor LOYD is verstreken en we hebben veel inschrijvingen ontvangen voor dit unieke project in de Waalsprong.

Het overgrote deel van de appartementen staat inmiddels onder optie. Enkele appartementen zijn nog beschikbaar, dus ben jij geïnteresseerd maar heb je je nog niet ingeschreven? Mis dan je kans niet en schrijf je snel in op jouw favoriete appartement(en)!

Na ontvangst van je inschrijving neemt de makelaar op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Beschikbare appartementen
Droom jij van een luxe appartement met een ongeëvenaard uitzicht? Bekijk dan de nog beschikbare appartementen, bijvoorbeeld aan de noordzijde van Robie House. Vanuit hier kijk je weids uit over de kersenboomgaard: een waardevol historisch element in de Waalsprong dat zijn groene karakter zal blijven behouden.

Je ziet op deze pagina de ligging van de 3 woontorens, waarbij je kunt doorklikken naar de verdieping(en) van jouw voorkeur om de appartementen te bekijken.

 

Inschrijven
Om je in te schrijven op jouw favoriete appartement(en), ga je naar je persoonlijke accountomgeving. Via ‘Online inschrijven’ vul je de benodigde gegevens in en verstuur je jouw inschrijving.

Staat het appartement van jouw voorkeur onder optie, dan is het mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst. Vervalt de optie, dan wordt het appartement opnieuw toegewezen aan de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst.

Optantenavond
Leidt jouw inschrijving tot een optie op een appartement, dan ontvang je een uitnodiging voor de digitale optantenavond op donderdag 29 april om 18.30 uur. Hier ontvang je informatie over het verdere verkoopproces en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Heb je op dit moment vragen? De LOYD-klantmanagers kennen alle details van het project en helpen je graag verder. Je bereikt ze via telefoonnummer +31 24 679 0920. Ga voor meer contactgegevens naar:

De contactpagina
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe