bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog maar 3 appartementen beschikbaar

1 september 2022

Zie jij jezelf hier ook al heerlijk wonen, vlak bij de Waal en met de Nijmeegse binnenstad binnen handbereik? Lees dan verder!

Na de bouwvak is er inmiddels weer volop bedrijvigheid op de bouwplaats van LOYD. Zoals je hieronder kunt zien, is het hoogste punt in zicht en lopen we helemaal op schema om de luxe appartementen vanaf de zomer van 2023 op te leveren!

Heb jij interesse in één van de laatste appartementen van LOYD, dan is het mogelijk om op afspraak langs te komen op de bouwplaats en jouw mogelijke toekomstige appartement te bekijken! Je kunt dan met eigen ogen de prachtige ligging en het uitzicht bewonderen. Voor kopers worden de komende periode ook zogenoemde kijkmiddagen op de bouwplaats georganiseerd.


Afbeeldingen: bouw LOYD

Nog 3 appartementen beschikbaar!
Zie jij jezelf hier ook al heerlijk wonen, vlak bij de Waal en met de Nijmeegse binnenstad binnen handbereik? Van de 3 nog beschikbare appartementen liggen er 2 aan de fraaie binnentuin (bouwnummer 68 en 72). Kijk je liever uit op de boomgaard, dan is bouwnummer 11 iets voor jou.

Klik hieronder om meer te lezen over de 3 laatst beschikbare appartementen van LOYD.

Bekijk de appartementen

Interesse? Geef het eenvoudig door
Wil jij telefonisch of via mail meer informatie ontvangen over de laatste appartementen van LOYD, dan kun je dit via deze pagina doorgeven. Je kunt ook contact opnemen met een LOYD-klantmanager via 024 679 0920 of loyd@livwonen.nl.

Naar de laatst beschikbare appartementen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe