bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog maar 6 appartementen beschikbaar!

10 mei 2022

Interesse in een luxe LOYD-appartement? Loop je kans dan niet mis!

De bouw van LOYD is in volle gang: de eerste verdiepingsvloeren en daktuinvloeren zijn inmiddels gelegd. Ook de meeste bewoners zijn bekend, want op nog 6 beschikbare appartementen na is alles verkocht of onder optie. Het was dan ook hoog tijd om onlangs met alle kopers samen te komen voor het start bouw feest van LOYD!

De kopers werden in stijl – met Engelse dubbeldekker – vanaf het kantoor van KlokGroep naar de bouwlocatie gebracht. Daar werd samen het glas geheven op de succesvolle bouw van de woontorens Guggenheim, Robie House en Fallingwater.

Nog 6 appartementen beschikbaar: mis je kans niet!
De verwachting is dat de appartementen vanaf het derde kwartaal van volgend jaar worden opgeleverd. Zie jij jezelf al wonen in één van deze luxe appartementen, met uitzicht op de prachtige binnentuin of de boomgaard die in de toekomst wordt omgetoverd tot hét stadspark van de Waalsprong? Loop je kans dan niet mis en bekijk snel de laatste 6 beschikbare appartementen van LOYD.

Heb jij interesse of wil je meer informatie, dan kun je dit doorgeven via de Interesse-knop of contact opnemen met een LOYD-klantmanager via 024 679 0920 of loyd@livwonen.nl.

Bekijk de laatste LOYD-appartementen!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe