bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Stand van de bouw | Bezichtigen op locatie

6 maart 2023

De bouw bij LOYD is in volle gang en naar verwachting worden de eerste appartementen vanaf september opgeleverd. Voor de 3 nog beschikbare appartementen is het mogelijk om een bezichtiging in te plannen!

Bouwvorderingen
Inmiddels zijn de dakranden van de 3 LOYD-gebouwen gereed en zijn buiten de eerste glazen balustrades en terrastegels geplaatst. Voor het plaatsen van de bamboe gevelbekleding op de eerste verdiepingen worden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.

Aan de binnenzijde zijn de eerste appartementen gestuct, plafonds gesloten en zijn badkamers en toiletten betegeld. Daarnaast wordt bij de eerste appartementen begonnen met het afmonteren van de installaties en vervolgens het sanitair. Op de begane grond (parkeergarage) zijn de meeste bergingen opgemetseld en wordt over enkele weken gestart met de bestrating.

Verwachte oplevering
De huidige prognose van de oplevering van de appartementen is september, oktober en november 2023.

De beschikbare appartementen bezichtigen?
Er zijn nog 3 prachtige appartementen beschikbaar, bekijk hier meer informatie over deze appartementen. Wil jij op locatie langskomen, plan dan hier eenvoudig jouw bezichtiging op de bouwplaats!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe