bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

30 maart 2021

Het is zover: we kunnen je vertellen wanneer de 78 prachtige appartementen van LOYD in verkoop gaan!

Volgende week donderdag 8 april om 12.00 uur start de verkoopperiode, vanaf dan kun jij je inschrijven op je favoriete appartement(en). Een bijzonder moment, waar jij hopelijk net als wij reikhalzend naar uitkijkt!

Alle informatie vanaf 8 april online
Zodra donderdag 8 april om 12.00 uur de verkoop van LOYD is gestart, kun je op de website alle verkoopinformatie over de appartementen bekijken per woongebouw en verdieping. Denk aan de definitieve woningplattegronden, -oppervlaktes, verkooptekeningen, technische omschrijvingen en koopsommen per bouwnummer. Ook de algemene brochure, de keuken- en sanitairbrochure en informatie over het inschrijfproces zijn vanaf 8 april terug te vinden op de website.

Eenvoudig inschrijven
Zodra de verkoop is gestart, kun je alle informatie op je gemak doornemen en de keuze maken voor jouw favoriete appartement(en). Heb je jouw keuze gemaakt, dan schrijf je je eenvoudig in via het online inschrijfformulier op je persoonlijke accountomgeving. Beschik je over een financieringsbelofte, dan kun je deze als bijlage aan je inschrijving toevoegen en zo jouw kansen bij de toewijzing vergroten.

Vragen?
We hopen dat je helemaal klaar bent voor de start verkoop van LOYD en dat jij je vanaf volgende week inschrijft voor je toekomstige droomappartement van dit unieke project! Heb je straks vragen over je inschrijving of heb je op dit moment vragen? De makelaars staan je graag te woord, je vindt hun contactgegevens op deze pagina. Je kunt vragen ook stellen via de 'Mijn chat'-optie in je persoonlijke accountomgeving.

Meer over LOYD
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe