bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop LOYD in volle gang!

13 april 2021

Sinds vorige week donderdag zijn de oogverblindende appartementen van LOYD in verkoop. We hebben al veel inschrijvingen ontvangen van geïnteresseerden die graag willen wonen op deze unieke locatie in de Waalsprong.

Heb jij interesse in de luxe appartementen van LOYD, maar heb jij je nog niet ingeschreven? Loop je kans dan niet mis en doe dit uiterlijk a.s. zondag 18 april, want daarna sluit de inschrijfperiode en worden de appartementen toegewezen.

Zo schrijf jij je in
Op de aanbodpagina kun je de appartementen bekijken en jouw favoriet(en) bepalen. Om je hier vervolgens op in te schrijven, ga je naar je persoonlijke accountomgeving. Via ‘Online inschrijven’ kun je de benodigde gegevens invullen en jouw inschrijving versturen.

Brochure en meer informatie
Je kunt op de downloadpagina de sfeerbrochure, prijslijst, verkooptekeningen en meer verkoopstukken bekijken.

Vragen/contact
Heb je vragen over de inschrijving of over de appartementen? De LOYD-klantmanagers kennen alle details van het project en helpen je graag verder. Je kunt ze telefonisch bereiken via +31 24 679 0920. Heb je liever contact met de makelaar of wil je jouw vraag via het contactformulier stellen? Dat kan via de contactpagina.

Bekijk het aanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe