bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorspoedige verkoop, start bouw gegarandeerd!

31 augustus 2021

De verkoop van LOYD loopt goed door: ruim 75% van de appartementen is inmiddels verkocht of staat onder optie. Goed nieuws, want dat betekent dat we kunnen toewerken naar de voorbereidingen van de start bouw!

Gegarandeerde start bouw
Door de voorspoedige verkoop van LOYD is de start bouw gegarandeerd. De planning is dat we al eind dit jaar kunnen starten met de eerste bouwwerkzaamheden. Dit is wel afhankelijk van de voortgang van het bouwrijp maken door de gemeente.

Nu kiezen = maximale keuzevrijheid
Het grote voordeel van nú kiezen voor een appartement van LOYD: je hebt nog volop keuzemogelijkheden in het koperstraject. Kies de bouwkundige opties waarmee je jouw appartement helemaal laat aansluiten bij je woonwensen. Dus loop je kans niet mis om een optie vast te leggen op één van de laatste appartementen van LOYD!

Bekijk op deze pagina per verdieping de nog beschikbare appartementen en geef je voorkeur door. Wil je meer informatie of advies bij je keuze? Onze LOYD-klantmanagers helpen je vrijblijvend verder. Geef hieronder door of je telefonisch of per e-mail wilt worden geholpen.

Vrijblijvend advies / informatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe