bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de appartementen van LOYD? Vanaf vandaag kun jij je inschrijven. Wacht hier niet te lang mee, want de inschrijfperiode loopt tot zondag 18 april om 23.59 uur!

Op deze pagina lees je waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier vindt. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kunt deze het beste vooraf al bepalen via de aanbodpagina. Je kan tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken voor wanneer je overgaat tot aankoop van een appartement.

Tot slot dien je enkele financiële gegevens in te vullen. Vóór het definitief versturen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is. Na het versturen ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving. 

De toewijzing

De makelaar neemt na sluiting van de inschrijfperiode binnen enkele dagen contact met je op om aan te geven of er een appartement aan jou is toegewezen. Is dit het geval, dan word je uitgenodigd voor de digitale optantenavond op donderdag 29 april. Hier ontvang je informatie over het verdere verkoopproces en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Is er geen appartement aan jou toegewezen, dan sta je automatisch op de reservelijst voor het appartement of de appartementen van jouw voorkeur. 

Geïnteresseerd in een appartement?

Schrijf je nu in

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent, kun je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete appartement(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop hierboven.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat, dan kun je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe