bus auto fiets

De plattegronden en uitzichten van LOYD

De 78 luxe appartementen van LOYD zijn verdeeld over 3 afzonderlijke gebouwen, vernoemd naar beroemde bouwwerken van architect Frank Lloyd Wright: Robie House, Fallingwater en Guggenheim. Ieder gebouw heeft zijn eigen unieke uitzicht en biedt appartementen in verschillende oppervlaktes en prijscategorieën.

Hieronder vind je de concept-plattegronden van iedere verdieping, met daarbij een indicatie van de woonoppervlaktes en prijsindicaties. Onder de plattegronden lichten we per gebouw het uitzicht toe in tekst en beeld.

BEKIJK HIERONDER DE PLATTEGRONDEN PER VERDIEPING

Plattegronden per verdieping

HET UITZICHT VANUIT DE GEBOUWEN

Robie House: uitzicht op de boomgaard

Robie House: uitzicht op de boomgaard

Robie House is het grootste en hoogste gebouw van LOYD, bestaande uit 43 appartementen die zijn verdeeld over 6 verdiepingen. Robie House bevindt zich aan de zijde van oude boomgaard, waardoor je aan die kant van het gebouw prachtig uitkijkt over deze boomgaard. Door de hoogte van het gebouw kijk je vanuit de appartementen op de bovenste etage weids uit richting de Waal.

Fallingwater: uitzicht over Fort Beneden Lent

Fallingwater: uitzicht over Fort Beneden Lent

Het gebouw Fallingwater bestaat uit 20 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. Dit gebouw bevindt zich aan de zijde van Fort Beneden Lent en je kijkt aan deze kant dan ook uit over deze bijzondere en groene plek. 

GUGGENHEIM: uitzicht over de waal

GUGGENHEIM: uitzicht over de waal

Guggenheim bestaat uit 15 appartementen en is het laagste gebouw van LOYD. Het bevindt zich het dichtst bij de Waal en de appartementen aan deze zijde hebben vanaf de tweede verdieping dan ook een prachtig uitzicht over de Waal, richting het oude stadscentrum van Nijmegen. 

Wat heeft jouw voorkeur?

Laat het weten!

Nieuwsgierig?

Schrijf je in!