bus auto fiets
Menu

Jouw uitzicht

De 78 luxe appartementen van LOYD zijn verdeeld over 3 afzonderlijke gebouwen, vernoemd naar beroemde bouwwerken van architect Frank Lloyd Wright: Robie House, Fallingwater en Guggenheim. Ieder gebouw heeft zijn eigen unieke uitzicht en kenmerken. 

Uniek gelegen

Uitzicht vanuit de verschillende gebouwen

LOYD ligt statig in de Waalsprong aan de noordzijde van de Waal. De gebouwen komen te liggen op een terp van circa 3 meter, wat het weidse uitzicht verder versterkt. een plek waar je jezelf kunt terugtrekken uit de drukte van het dagelijkse leven, zonder het contact met het stadsleven te verliezen. 

Waar wil jij vanaf je royale balkon op uitkijken? Op de Waal en de skyline van de Nijmeegse binnenstad, het Fort Beneden-Lent, het toekomstige stadspark in de historische kersenboomgaard of de charmante besloten binnentuin?

YP20199 - Klokgroep - Lloyd - 0008---web.jpg

GUGGENHEIM

Guggenheim bestaat uit 15 appartementen en is het laagste gebouw van LOYD. Het bevindt zich het dichtst bij de glooiende Oosterhoutsedijk. Ervaar het uitzicht van bouwnummer 72 door middel van onderstaande QR code*.

* Mogelijk werkt deze functie op sommige Android telefoons (zoals Samsung en Huawei) niet goed met de standaard browser. Dit kan worden opgelost door in de App-store de Firefox browser te downloaden, in de browser op de zoekbalk te klikken en bij de zoekbalk de optie 'Scannen' te gebruiken.

Bouwnummer 72

Bouwnummer 72

Scan de QR code met je mobiel

Geniet van het uitzicht op de Waal vanuit jouw keuken en woonkamer.

Meer info over dit type
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe