bus auto fiets
Menu

Start verkoop

Hieronder zie je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over de verkoop. In aanloop naar de start verkoop zullen we hierover steeds meer informatie met je delen via deze website en de nieuwsbrief.

1. Kan ik me al inschrijven voor een appartement?

Het is nu nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een appartement. Dit kan pas wanneer de verkoop van start is gegaan, wat begin april zal zijn. Vanaf dan is er de mogelijkheid om je via de website in te schrijven op jouw favoriete appartement(en). Het is mogelijk om een maximum van 10 appartementen door te geven waarvoor je in aanmerking wilt komen.

2. Hoe worden de appartementen toegewezen?

De appartementen worden toegewezen via een geautomatiseerd systeem. Hiermee wordt gekeken naar de financiële haalbaarheid en de doorgegeven voorkeuren. Het doel van dit systeem is om zoveel mogelijk mensen een appartement toe te wijzen van hun eerste voorkeur.

3. Wat als ik geen appartement toegewezen krijg?

Het kan helaas gebeuren dat er meer inschrijvingen zijn dan dat er appartementen zijn. In dit geval krijgt niet iedereen een appartement toegewezen. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst voor het appartement / de appartementen van jouw voorkeur. Mocht er een optie op een appartement vervallen, dan wordt het appartement opnieuw toegewezen op basis van de reservelijst.

4. Heb ik een financieringsbelofte nodig?

Het is niet verplicht om een financieringsbelofte bij te voegen bij je inschrijving, maar het is wel handig. Hiermee laat je namelijk zien dat je het appartement kunt financieren. Mocht je een appartement zonder hypotheek of voorbehoud van financiering willen kopen, dan kun je dit straks ook aangeven bij jouw inschrijving. 

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe