bus auto fiets
Menu

Woninginformatie

Hieronder zie je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over de appartementen. In aanloop naar de start verkoop zullen we hierover steeds meer informatie met je delen via deze website en de nieuwsbrief.

1. Is er al meer verkoopdocumentatie beschikbaar?

Op dit moment is er nog geen verkoopdocumentatie beschikbaar. De concept-plattegronden zijn al wel te zien op de website, daarop kun je de geschatte woonoppervlakte per bouwnummer zien in combinatie met de prijsranges. LET OP! De GBO's per bouwnummer zijn niet te zien, op de website zie je per categorie woonoppervlakte een bandbreedte van de koopsommen. 

2. Wanneer komen de koopsommen online?

De definitieve koopsommen komen online bij de start verkoop. Deze worden vlak daarvoor vastgesteld. De prijscategorieën/prijsranges per verdieping of per bouwnummer komen over enkele weken online. Op dit moment kun je al wel de prijsranges in combinatie met de woonoppervlaktes zien op de website. 

3. Waar bevindt zich de ingang van de parkeergarage?

Ingang-parkeergarage.jpg

De parkeergarage

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de zijkant van Robie House aan de kant van Guggenheim. Bij de afbeelding hiernaast geeft de pijl aan waar je de parkeergarage in kunt rijden. 

4. Hoe ziet de parkeergarage eruit?

De parkeergarage wordt opgedeeld in een bezoekersgedeelte en een bewonersgedeelte, waarbij er parkeervakken worden gemaakt. 

5. Hoe groot zijn de buitenruimtes/balkons?

De grootte van de balkons/buitenruimtes zijn erg variërend, waarbij de kleinste 17 m² zijn en de grootste van de penthouses zelfs 162 m². De rest bevindt zich hiertussen. Bij de start verkoop komen er duidelijke tekeningen online waarop je per appartement kunt zien hoe groot de buitenruimtes/balkons zijn. 

6. Komen er zonnepanelen in het project?

Er komen zonnepanelen in het project, maar het is op dit moment nog niet bekend hoeveel dat er zullen worden. 

7. Wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp?

De appartementen worden voorzien van stadswarmte. 

8. Wie gaat het onderhoud van het gebouw verzorgen?

De appartementen worden de eerste jaren onderhouden door KlokGroep. Hierdoor staan de eerste jaren de kosten van de VVE vast.

9. Hoeveel kost de VVE?

Een indicatie van de servicekosten op basis van een kostenbegroting zal bekend zijn bij de start verkoop. 

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe