bus auto fiets
Menu

Kies je voor nieuwbouw? Dan krijg je:

Comfort, duurzaamheid, besparing, gemak en nog veel meer!

Er zijn veel redenen om voor een woning te kiezen, denk bijvoorbeeld aan de locatie of het woningtype. Soms kom je in de situatie dat je kunt kiezen tussen een bestaande woning en een nieuwbouwwoning. Hieronder lees je alle voordelen die een nieuwbouwwoning te bieden heeft!

nieuwbouw-wens-1064x708.jpg

Kostenvoordeel

Lagere energierekening
Nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op je energierekening: je bent al snel € 800,- per jaar goedkoper uit.

Minder bijkomende kosten
Bij een nieuwbouwwoning betaal je geen overdrachtskosten, makelaarskosten, taxatiekosten en kosten voor de transportakte.

Lage onderhoudskosten
Omdat alles gloednieuw is, heb je – zeker in de eerste jaren – veel lagere onderhoudskosten met een nieuwbouwwoning.

Nieuws.jpg

Comfort en keuzevrijheid

Goed geïsoleerd
Je woning is optimaal geïsoleerd tegen kou, warmte en geluid. Dat geeft een comfortabel gevoel en voorkomt geluidsoverlast van die pianospelende buurman.

Prettig binnenklimaat
Omdat een nieuwbouwwoning is gebouwd met de modernste technieken voor ventilatie en klimaatregulatie, ben je verzekerd van een aangenaam leefklimaat.

Veel keuzevrijheid
Je kunt bij een nieuwbouwwoning alles naar je eigen smaak kiezen: van de keuken en de badkamer tot een dakkapel, een aanbouw en de inrichting van je tuin.

AdobeStock_87667258.jpeg

Klaar voor de toekomst

Duurzaamheid
Je nieuwbouwwoning heeft door de goede isolatie minimaal energielabel A en wordt duurzaam verwarmd. Hierdoor is de CO2-uitstoot laag.

Waardevast
In deze tijd is een nieuwbouwwoning een goede investering, waarbij op de lange termijn de waarde vaak toeneemt.

Een frisse start
Een nieuwbouwwoning betekent samen met je nieuwe buren en wijkgenoten een frisse start maken in een nieuwe wijk. Hierdoor maak je makkelijk contact met elkaar en het schept een band!

Lees meer over

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Plan nu een bezichtiging!

Plan nu een bezichtiging!

Er is nog maar 1 appartement beschikbaar, die dit jaar nog wordt opgeleverd! Wil jij eens komen kijken in misschien wel jouw toekomstige appartement?

Plan bezichtiging!